• 29 januari – Schoten
  Lezing uit het werk van Van Wilderode ivm gedichtendag
   
 • 11 en 12 februari - Berchem
  Voordracht door Beatrijs van Craenenbroeck uit de poëzie van Van Wilderode met muzikale intermezzi door de Litouwse concertpianiste Sviésé Cepliauskaité, befaamd voor haar uitvoering van de werken van Chopin waarvoor zij meermaals bekroond werd  o.m. met het predicaat piano virtuoso van de Frederic Chopin Society in Polen.  org. IVA ism
  Vzw Calcant.  
 • 13 februari - Lier
  “Van harte” programma rond de poëzie van Anton van Wilderode en muziek van Vlaamse meesters, in het kader van de Winterconcerten van de culturele vereniging “De schaapshoofden” Lier .Meer dan 100 aanwezigen, een volle Kapel van de Colibrant in  Lier.

  Beatrijs bracht de gedichten en lichtte ze toe, zang: sopraan Cristel De Meulder, pianist David van Looveren.  
 • 4 maart  - Londen
  Vlaamse lyriek in woord en muziek” “Anton van Wilderode omringd door muzikale parels van Vlaamse meesters een klassevol evenement in onze Belgische ambassade in Londen, Gedichten van AvW in het Nederlands, Frans en het Engels, lezing en toelichting der gedichten door Beatrijs van Craenenbroeck. Muzikale omlijsting, zang: Sopraan Cristel De Meulder, piano Ad Sleuwen. Met werken van  A.DE Boeck, J. Mortelmans, J. Van Hoof en E. Van der Eyken. Zeer enthousiast en talrijk publiek. Evenement ism De Orde van den Prince in Londen en de vertegenwoordiging van  onze Vlaamse Regering in Londen.
 • 1 april
  Uitgave tijdschrift Nieuwsbrief  - 16de jaargang   Nr. 1- april, mei, juni, juli 2011

 

 • 1 augustus
  Uitgave tijdschrift Nieuwsbrief – 15de jaargang Nr. 2 – augustus, september, oktober, november

 

 

 • 24 september - Stekene
  Uitreiking van de jaarlijkse prijs toegekend door onze vereniging tijdens de 14de editie van de jeugd poëziewedstrijd Anton van Wilderode aan de jonge Nederlandse dichter Tim Maan.

 

 

 • 30 oktober Soestduinen - Nederland
  Romantisch Litouws en Vlaams concert , poëzie van Anton van Wildrode in het Nederlands en Litouws, bibliofiele uitgave van het programma met genummerd exemplaar van een gekalligrafeerd gedicht van Anton van Wilderode in het Litouws en Nederlands  ism het Litouws Cultureel Centrum. Concert in voorbereiding op onze samenwerking met Litouwen in 2012 en 2013..Muziek : de Litouwse pianiste Sviesé Cepliauskaité met werken van Chopin,  Litouwse- en Vlaamse  componisten. Zang; sopraan Cristel de Meulder, voordracht  en toelichting gedichten Beatrijs van Craenenbroeck. Volledig gevulde Beatrixzaal van het Hilton Hotel Royal Parc in Soestduinen. In aanwezigheid van de Litouwe ambassadeur in Nederland en onze Vlaamse Vertegenwoordiger in Den Haag de heer d’Havé.

 

 

 • 1 December uitgave tijdschrift Nieuwsbrief 16de jaargang december 2011, januari, februari, maart 2012

 

 

 • 11 December –Beveren-Waas Kasteel Cortewalle
  Jaarlijks kerstconcert – in  de Verlatzaal van Kasteel Cortewalle, zoals ieder jaar  reeds in agustus uitverkocht en plaats te kort.(125 aanwezigen). Gedichten van Anton van Wilderode en dichter van over de hele wereld. Voordracht en toelichting Beatrijs van Craenenbroeck. Muzikale omlijsting het ensemble Le caste Nymphe. Inleiding Luc Van den Brande. Toespraak door de Schepen van Cultuur Ernest Smet.