• Januari - Presentatie in het Instituut H. Familie te Sint-Niklaas van de bundel "De dag sneeuwt dicht", samenstelling Beatrijs van Craenenbroeck, Kerst- en wintergedichten van Anton van Wilderode met illustratie's van zijn tweelingbroer Filemon Coupé.
  De activiteit werd ingeleid door prof. dr. Mark Eyskens.
  Uitgeverij Lannoo (reeds 2e druk). • Februari - Wij stellen onder grote belangstelling het werk van Anton van Wilderode voor in het Nederlands, Frans, Engels en Italiaans in de San Guiliano dei Fiamminghi in Rome. Inleiding prof. dr. Mark Eyskens en Mgr. Werner Quintens in aanwezigheid van Ambassadeur Nothomb. Voordracht o.a. door de Italiaanse dichter Franco Paris.

 • Wij verlenen onze medewerking aan het tot stand brengen van het huldeboek "Muzikale rozen" (een verzameling getoonzette gedichten van Anton van Wilderode) i.s.m. Bea Rombaut, initiatiefnemer, de v.z.w. De Rozentuin en uitgeverij Stichting Mens en Kultuur - Gent. • Mei - Voorstelling van het werk Anton van Wilderode voor de Adelbertvereniging Midden-Brabant te Tilburg. Belichting van het werk van van Wilderode door prof. dr. Marcel Janssens, voordracht poëzie door de Nederlandse dichter Huub Oosterhuis en Beatrijs van Craenenbroeck.

 • September - samenwerking met het FVV - Iers-Vlaams Poëziefestival - Kasteel Schoten en Kasterlee met de Ierse dichters Rita Ann Higgins en Patrick Galvin, voor Vlaanderen Lucienne Stassaert en Miriam Van hee.

 • 25 Oktober - Essen - Hof ter Weyden - voordracht en literaire lezing met muzikale begeleiding. Voordracht door Beatrijs van Craenenbroeck en Jos van der Veken uit het werk van Anton van Wilrode in diverse talen. Belichting van het literaire oevre van prof. dr. Mark Eyskens door Mark Eyskens onder de titel "De reis naar Dabar". Muzikale omlijsting door cellist Karel Steylaerts.

 • 29 Oktober - Beatrijs van Craenenbroeck stelt de Internationale Vriendenkring voor, voor de Marnixring te Avelgem, belicht het werk van Van Wilderode en draagt zijn gedichten voor.

 • 11 December - Stedelijke Bibliotheek van Sint-Niklaas. "Voordracht" met muziek voor de presentatie van het boek "Het beeld van de dichter" uitg. Jef Meert waarvoor onze vereniging bijna alle foto's leverde, het handschrift van Anton, en de facsimile afgedrukte gedichten. De inleiding is van ons mede-oprichtend lid prof. dr. Marcel Janssens, een woord vooraf door ons lid Miel Claus (op dat ogenblik consul te Milaan) wij stonden acht onuitgegeven kwatrijnen af voor de opname in het boek en de bibliofiele map. • 12 December - Wij verlenen onze medewerking aan de feestelijke zitting in de Stadsschouwburg te Sint-Niklaas ter gelegenheid van de oprichting van een standbeeld van Anton van Wilderode in Sint-Niklaas door de vereniging Kunst in de Stad (ook voor het standbeeld werd via publiciteit in onze nieuwsbrief, bijgedragen door veel van onze leden). Beatrijs van Craenenbroeck stelde het programma samen voor de feestzitting. Voorzitter van onze vereniging prof. dr. Mark Eyskens en prof. dr. Marcel Janssens hielden de openingstoespraken, Cristel de Meulder zong een creatie bij het werk van Anton speciaal gemaakt door componist Ernest Van der Eyken op onze aanvraag. Ook Cristel de Meulder en Ernest Van der Eyken zijn lid van onze vereniging. Zoals in de pers verscheen "de inbreng bij deze viering van de Internationale Vriendenkring was zeer groot".